Uz pomoć ove 1 namirnice brzo istopite salo sa stomaka i budete spremni za leto

Spremite se brzo za leto i istopite salo sa stomaka uz pomoć ove namirnice!

Orasi su poznati po svom bogatstvu hranljivim materijama i zdravim mastima, te ih mnogi preporučuju kao deo zdrave ishrane. Istraživanja su pokazala da ljudi koji redovno konzumiraju orašaste plodove imaju mnoge koristi za zdravlje, uključujući i manji rizik od gojaznosti.

Nutricionisti ističu da, iako orašasti plodovi sadrže dosta kalorija po porciji, to nije razlog da ih izbegavate. Umesto toga, važno je da obratite pažnju na veličinu porcije i da ih konzumirate umereno.

Kada je u pitanju gubitak težine, bademi se često preporučuju kao najbolji izbor među orašastim plodovima. Oni su bogati vlaknima, koja su poželjna u procesu mršavljenja jer daju osećaj sitosti.

Bademi su takođe bogati antiinflamatornim jedinjenjima, što može pomoći u smanjenju upale u telu. Osim toga, bogatstvo vlaknima u bademima može pomoći u održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi.

Pored toga, bademi su izvor proteina, koji su važni za održavanje zdravih kostiju, mišića i ćelija u telu. Dakle, uključivanje badema u ishranu može biti korisno za vaše opšte zdravlje, kao i za proces mršavljenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hranaletosavettopljenje salazdravlje
Komentari (0)
Dodaj komentar