One vole loše momke

Priča je stara koliko i muško-ženske igrarije. Nežni, pažljivi, dobri momci bivaju ostavljeni, poniženi i iskorišćeni, dok ljubavi njihovih života odlaze u naručje muškaraca koji ih tretiraju kao… Zašto žene biraju loše momke? Ne, ne biraju. Suprotno uobičajenom mišljenju, žene zaista vole dobre momke. Ali uvek će napustiti mladića koji dozvoljava da bude pregažen. One ne žele pored sebe portira, slugu ili očiglednu budalu.

Žele da ih tretirate kao dame, sa poštovanjem i obožavanjem, ali ne znaju šta da rade kada se vi postavite tako. Jednostavno, nisu naučene da očekuju takvo ponašanje od muškarca, posebno ne od potencijalnog partnera. Takvo muško vladanje nije dovoljno izazovno. Zapravo, ono uvek proizvodi suprotan efekat. Ipak, to ne znači da morate biti loš momak ili kreten da biste dobili ono što želite – samo joj treba pokazati da vas ne može pregaziti.

Razmišljajte o tome kao o sistemu nagrade ili kazne. Umesto da vi učinite nešto lepo za nju, ona mora prva učiniti nešto dobro za vas, nikako obrnuto.

Recimo, vi ste u klubu/baru, gde bilo, i primetite atraktivnu ženu koja sedi/stoji sama, čekajući da joj konobar donese piće i praktično ne radi ništa. Priđete joj i kažete: „Ako me častiš pićem, dopustiću ti da me poljubiš.“ Naravno, to ne pali u svim prilikama, niti kod svih devojaka, ali ste ovim kratkim komentarom postigli dvostruki efekat. Prvo, pokazali ste da ste muškarac koji zna šta želi i kako to da dobije. Ne prilazite joj sa izlizanom ponudom da vi njoj platite piće, već nudite nešto pod uslovom da nešto i dobijete. Ne zaboravite – to što nudite zauzvrat zapravo je ono što biste želeli da dobijete. Uostalom, budite zabavni i izazovni. U nekim slučajevima žena će prihvatiti vašu ponudu, čak i ne samo zbog toga da bi nastavila igru.

Konačno, u tom istom baru/klubu sede i druge žene, koje su sigurno primetile sve to. Iako ne znaju šta ste izgovorili (a možda baš zbog toga što ne znaju), i njihovo interesovanje biće probuđeno, a samim tim vama se otvaraju nove šanse.

Prosečni tipovi, gubitnici, šonje, dobri momci – oni su prvi koji bivaju ignorisani, preskočeni i poslednji koji upražnjavaju seks. Takvi momci vođenje ljubavi ne nazivaju slučajno „imati sreće“. Ono što im je potrebno da bi zaveli ženu jeste upravo to – sreća.

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com