Ljubav vašeg života

Da li je moguće upoznati ljubav svog života uz TV ili na Internetu, u obližnjem kafiću ili u diskoteci… Moguće je uz prihvatanje pretpostavke da životna ljubav postoji kao takva. Međutim, kada živimo u svetu u kojem se smatra da ne postoji nešto kao što je "pravo vreme" ili "prava osoba", izgleda da je malo nade ostalo za "pravu ljubav" koja bi mogla da potraje čitavog života.
Čak i ako ste isključivo kućni tip, to ne mora da znači da ćete ostatak života provesti kao samac. U redu, niste avanturista, onda možda treba da potražite svoju pravu ljubav na nekom mestu gde ćete pronaći ostale kućne tipove ličnosti. Komunikaciju sa stidljivim osobama treba ostvarivati na način koji će podrazumevati neki skriveniji model za otvaranje duše. Opreznost je preporučljiva pri izboru pravog modela. Za one koji su nešto otvoreniji za druženje u grupama idealan način za upoznavanje idealne osobe mogle bi da budu sedeljke kod prijatelja ili neki drugi oblici zabava intimnijeg tipa. Pošto se podrazumeva da osobe kod kojih odlazite poznaju vaš ukus, vaše navike i želje, nije zgoreg osloniti se na njih kako biste došli do one prave. Možda će baš posredstvom prijatelja započeti nova ljubavna veza…
Na kraju, ukoliko spadate u red onih koji obožavaju noćne izlaske, što podrazumeva da ste komunikativni i da volite zabavu i provod, idealno je da onu pravu potražite na žurci u nekom od klubova koje redovno posećujete i u kojima se pojavljuje veliki broj devojaka. Širok izbor koji se tu nudi i opuštena atmosfera mogli bi da budu sjajna prilika za upoznavanje osobe koju ćete nadalje smatrati ljubavlju svog života. U svakom slučaju, najlošija mogućnost koju biste mogli da odaberete jeste nećkanje i čekanje da vam prilike tek tako padnu s neba. Jednostavnije je skupiti petlju i preuzeti inicijativu, pa posle toga kako bude.

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com