Devojka šokirala sve u teretani: Vežbala u ovom izdanju pa napravila haos (video)

Jedna devojka je na TikToku podelila video kako vežba u teretani, ali se nesvesno našla u središtu kontroverzi jer su njene helanke boje kože odavale iluziju da je gola od struka nadole. Zato je nastao haos u teretani, naročito među muškim vežbačima.

@_toupoouu1

Squat profond ou rien 👆🏽 #fyp #gymtok #gymmotivation #motivation

♬ Eazy – The Game & Kanye West

Iluziju je dodatno pojačala činjenica da je hlače iskombinirala s kratkom majicom, što znači da joj je zadnjica bila baš istaknuta u uskim pantalonicama.

Njena odevna kombinacija brzo je izazvala raspravu u komentarima, a mnogi su priznali da su pomislili da je devojka gola. „Još uvek ne mislim da su to pantalone“, komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: „Trebalo mi je predugo da shvatim da nosi helanke.”

„Ali zašto bi neko uopšte nosio ovakve helanke? Koja je poenta? Izazvati pažnju?“, napisao je neko. „Zašto je ova boja helanki uopšte opcija? Da se ljudi šokiraju kad vas vide?“, glasio je još jedan komentar.

Ljubiteljka fitnesa odgovorila je u drugom videu kada je objavila snimak sebe u svetlim bež helankama. “Volim zemljane boje, smeđu… Moraćete da se naviknete na to ako ćete me gledati kako radim čučnjeve”, objasnila je.

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com