Svako jutro pre doručka i kafe jela je list čuvarkuće: Evo šta joj se dogodilo u organizmu posle 7 dana

Zbog svih blagotvornih svojstava koje ima, čuvarkuću bi trebalo da ima svaka kuća

Čudesna biljka čuvarkuća delotvorna je za razne kožne probleme pri spoljašnjoj upotrebi, ali vrlo je efikasna i kada se jede.

Osim što je dobra za imunitet, njeni sveže zdrobljeni listovi ili sveže isceđen sok blagotvorno deluju na bradavice, čireve, rane i opekotine, kurje oči, sunčeve pege, kao i na bolna mesta nastala od gihta ili uboda insekta.

Evo šta se događa ako čuvarkuću umesto obloga pojedemo:

Pokazalo se da je čuvarkuća naročito delotvorna ako se kombinuje s medom, i to za jačanje imuniteta, cista, lošeg varenja, a posebno je dobra za zatvor.

Iseckajte 300 g svežih listova čuvarkuće i pomešajte sa 500 g meda, preručite u teglu, poklopite, zamotajte u foliju i držite u frižideru.

Svako jutro pola sata pre doručka i kafe uzmite jednu kašiku, a preporučuje se i da pola sata nakon ovog eliksira ne jedete i ne pijete ništa.

Moćna biljka za dug i zdrav život: Ako imate čuvarkuću, ovih 6 stvari morate da znate

Ova sjajna mešavina podstiče i izbacivanje otrova iz organizma.

Kao i kod svih alternativnih lekova, i ovde se treba pre konzumiranja konsultovati s lekarom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

čudesna biljkačuvarkućaishranazdravlježivot
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Da se konsultujemo sa lekarom 🤣kako da ne.

  • Realnost

    Divan tekst, ali najbitnije od svega da kombinacija 300 grama meda i toliko čuvarkuće čisti iz organizma sve ciste! Prošle godine nakon jedne terapije moja cista na bubregu se smanjila za centimetar (7×8 je bila), a kolegi kojem se pojavila na testisu, isto tako je nestala! S obzirom na kulturu življenja prisiljeni smo da se okrenemo veri i prirodi, a ljudskost u čoveku pravi energiju koja leči sve, ama baš sve, zato vratimo se onome šta pokušavaju da unište, vratimo se čoveku jer niko od nas nije beznačajan, niko ovde nije slučajno, pomoć je kod prvog čoveka do vas i vas samih!!!