Marko Louis, Vrećo, Vasić u Kombank Dvorani

BEOGRAD – Iako je situacija sa pandemijom i dalje otežana u celom svetu, pri čemu posebno ispašta kulturni život, odnosno održavanje kulturno-umetničkih dešavanja, ipak će do kraja godine biti realizovani neki koncerti na sceni Kombank dvorane u Beogradu, saopštila je ta ustanova.

Nakon tri uspešna oktobarska koncerta Amire Medunjanin, koja je nastupala pred 500 ljudi, koliko je dozvoljeno, već u nedelju, 8. novembra, nastupa Marko Lusi (Louis), i to dva puta, od 18.00 i 20.30.

Marko Stojanović, odnosno Marko Louis, odlagao je već dva puta koncert, u martu i maju, a oni koji su redovni na njegovim svirkama znaju da ih očekuje muzički spektakl za sva čula.

Luis je tokom karantina održao onlajn koncert 26. marta, koji je bio zamena za tada odložen nastup u Kombank dvorani istog datuma.

Muzičar iz Bosne Božo Vrećo nastupiće u Kombank dvorani prvi put 19. i 20. novembra, a upravo sa spomenutim Luisom, Vrećo je snimio tri dueta, te je izvesno da će mu beogradski kolega biti gost na tom koncertu.

Vrećo je autor i kompozitor sevdalinki, poznate tradicionalne, srceparajuće ljubavne lirike iz Bosne i Hercegovine, potpuna sloboda u izrazu.

„Queen Real Tribute bend“ posle efektnog koncerta na otvaranju Bašte rok kluba Fest u Zemunu u junu ove godine, i nakon dve godine od nezaboravnog koncerta u Kombank dvorani, vraćaju se na ovu scenu 14. decembra.

Ovi momci su jedan od najboljih svetskih „Queen tribute“ sastava, iza koga je bogata međunarodna karijera već 14 godina.

Oni nastupaju u originalnoj Queen opremi i u autentičnim kostimima, i imali su već zapažene koncerte po Beogradu u Centur „Sava“ i na Kalemegdanu sa projektom “Queen Symphony” uz Simfonijski orkestar i hor.

Među muzičkim dešavanjima koji će se naći na listi programa u Kombank dvorani su i nastup pop pevača i kantautora Željka Vasića koji će tokom zime u ovom prostoru održati svoj četvrti solistički koncert.

Poznati pop folk muzičar Dženan Lončarević će svoj prvi nastup u Dvorani imati takođe tokom meseca decembra.

Osim koncerata, na sceni će se naći i hit program “Novogodišnji magični show za decu”, gde je glavni mađioničar Igor Trifunov.

Koncerti “Neno Belan i Fiumensi” i “Čoveka bez sluha”, planirani za novembar, odloženi su za mart i april 2021. godine, dok ostali odloženi koncerti sastava “Artan Lili”, “KKN” i “YU Grupe” za sada nemaju još uvek novi datum.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com