KK Partizan nudi kompenzaciju navijačima koji ne mogu da uđu na utakmicu protiv Monaka

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da će navijačima, koji zbog smanjenog kapaciteta dvorane ne mogu sa sezonskim ulaznicama da uđu na utakmicu protiv Monaka u Evroligi, refundirati 35 odsto od cene dnevne ulaznice za njihov sektor i pokloniti im kartu za utakmicu fudbalera Partizana i Radničkog iz Kragujevca.

Zbog zauzetosti Beogradske arene, u kojoj košarkaši Partizana igraju utakmice na domaćem terenu, utakmica protiv Monaka u Evroligi igraće se u sredu od 20.45 u hali „Aleksandar Nikolić“, u koju ne mogu da stanu svi navijači koji su kupili sezonske ulaznice.

U halu neće moći da uđu navijači koji imaju ulaznice za nivo 400, zbog čega im se Partizan izvinio i odredio kompenzaciju od 35 odsto od cene dnevne ulaznice za njihov sektor, što je jednako dobiti koju bi ostvarili da su svoju ulaznicu prodali putem „resell“ opcije. 

Nivo 400 centar će dobiti 1.050 dinara u tokenima kroz svoje profile, dok će nivo 400 bok i zapad, u tokenima dobiti po 875 dinara.

Takođe, u dogovoru sa fudbalskim klubom Partizan, vlasnicima sezonskih ulaznica za nivo 400 biće omogućen besplatan ulaz na utakmicu koju će crno-beli igrati na svom terenu u nedelju 10. novembra protiv Radničkog 1923.

Na utakmicu košarkaša moći će da uđu samo vlasnici sezonskih karata za nivo 100, nivo 200 i nivo 300 (Sky Box). Sezonske ulaznice za sektor „Grobari Jug“ neće važiti, već će „Južna tribina“ na raspolaganju imati umanjeni kontigent dnevnih karata.

Sektori u Beogradskoj areni nisu jednaki sektorima u hali „Aleksandar Nikolić“, pa je Partizan na klupskom sajtu objavio raspored mesta i mapu sektora.

(Beta)

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com