Mijailović: Partizan nije glasao za Čovića, on nije dobar izbor za srpsku košarku

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je danas da taj klub nije podržao kandidaturu novoizabranog predsednika Košarkaškog saveza Srbije Nebojše Čovića i da je njegovim izborom degradiran i postiđen svako ko je na bilo koji način uključen u domaću košarku.

„KK Partizan nije podržao kanidaturu novoizabranog predsednika KSS, niti smatra da je on dobar izbor za srpsku košarku. Bez želje da komentarišem ko je, kako i zbog čega glasao, moram da napomenem kako 28 od 30 prisutnih delegata (ili prethodna podrška 30 od 33) nije jednoglasna i da je takva definicija jeftin i nepotreban pokušaj obmane“, naveo je Mijailović na društvenoj mreži X.

Dosadašnji predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović izabran je danas na mesto predsednika Košarkaškog saveza Srbije i dobio je četvorogodišnji mandat. On je prethodno podneo ostavku u klubu.

„Smatram da predsednik nacionalnog saveza treba da bude ugledan, pošten i sposoban čovek, a da je ovakvim izborom degradiran i postiđen svaki čovek koji je na bilo koji način uključen u našu košarku“, ocenio je Mijailović.

(Beta)

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com