U trendu

Milojević: Zadovoljan sam igrom

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas posle pobede nad Sočijem da je s obzirom da je ekipa u fazi priprema i da su igračima „teške noge“ zadovoljan igrom svog tima.

„Dobra provera za nas, još smo u fazi priprema i dalje su teške noge. Imamo dosta mladih igrača koje integrišemo u sistem. Ima stvari koje treba da ispravimo, očekuje nas dosta posla, ali zadovoljan sam igrom“, izjavio je Milojević, a preneo klub.

Zvezda je danas u Sankt Peterburgu pobedila Soči sa 2:0, u prijateljskom meču.

„Nismo još spremni, dosta igrača je imalo produžen odmor. Polako nam se priključuju reprezentativci. Moram da pohvalim igrače, vredni su, ćute i rade. Imamo još dosta prostora da napredujemo i ta se i fizički i taktički pripremimo“, dodao je on.

Milojević je rekao i da je zadovoljan atmosferom u ekipi, i da tim deluje kao jedna „familija“.

„Mi smo jedna familija, i sve je lakše raditi u porodici. Dolaziće i teški trenuci, ali za sada je sve u najboljem redu, nadam se da će tako biti do kraja“, rekao je Milojević.

On je rekao i da ekipa tokom priprema neće odstupati od svog sistema i cilja.

„Nećemo odstupati od našeg sistema i cilja, nama je fokus na prvenstvu. Ovo su pripremne utakmice, rezultat jeste bitan, ali nije primaran. Imamo teške provere, za tri dana je meč sa Zenitom i nećemo odstupati od našeg sistema rada kao i do sada“, zaključio je MIlojević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.