Nastavlja se Super liga, Zvezda dočekuje Železničar, Partizan igra u Lučanima

Utakmicama 10. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Železničar iz Pančeva, a Partizan igra u Lučanima protiv Mladosti.

Prva utakmica igra se večeras od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“, gde Zvezda dočekuje Železničar. Crveno-beli žele da nastave pobednički niz i zadrže prvo mesto na tabeli.

Zvezda je jedina neporažena ekipa u Super ligi i ima 22 boda, dok je Železničar vezao dva poraza i sa 13 bodova zauzima sedmo mesto na tabeli.

Fudbaleri Partizana igraju u nedelju od 17 časova u Lučanima protiv Mladosti i moraju da pobede kako bi prekinuli niz od četiri utakmice bez pobede, odnosno dva vezana poraza. Crno-beli u utakmicu ulaze nakon što je trener Aleksandar Stanojević podneo ostavku i sa devetog mesta na tabeli i 11 bodova iz sedam utakmica.

Mladost ima niz pobeda i druga je na tabeli sa 19 bodova, ima tri manje od Zvezde, ali i utakmicu više.

Takođe 19 bodova ima i trećeplasirani OFK Beograd, koji u subotu od 17 časova u Zaječaru dočekuje IMT. Ekipa sa Novog Beograda će pokušati da prekine niz od tri poraza i odlepi se sa dna tabele, pošto je pretposlednja sa osam bodova.

Prvu pobedu u ligi fudbaleri Jedinstva pokušaće da ostvare u nedelju od 19 časova na svom terenu na Ubu protiv Spartaka. Jedinstvo zauzima poslednje mesto sa jednim bodom, a Spartak ima osam bodova na 12. mestu.

Fudbaleri Novog Pazara u subotu od 18 časova dočekuju Radnički 1923, koji u poslednje dve utakmice ima dve pobede. Ekipa iz Novog Pazara nema pobedu u poslednja dva meča i 13. je na tabeli sa osam bodova, dok ekipa iz Kragujevca zauzima šesto mesto na tabeli sa 13 bodova.

Fudbaleri Čukaričkog u subotu od 18 časova dočekuju TSC i žele da nastave niz bez poraza, Vojvodina će dva sata kasnije na svom terenu u duelu protiv Radničkog iz Niša pokušati da zabeleži treću uzastopnu pobedu, dok će Napredak u nedelju od 15 časova igrati protiv Tekstilca u Bačkoj Palanci za prekid serije od tri poraza.

Parovi 10. kola Super lige:

Petak:

Crvena zvezda – Železničar (19.00)

Subota:

OFK Beograd – IMT (17.00)

Novi Pazar – Radnički (18.00)

Čukarički – TSC (18.00)

Vojvodina – Radnički Niš (20.00)

Nedelja:

Tekstilac – Napredak (15.00)

Mladost – Partizan (17.00)

Jedinstvo – Spartak (19.00)

(Beta)

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com