Nastavlja se Super liga, Zvezda igra u Subotici, Partizan dočekuje Čukarički

Utakmicama 13. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Crvene zvezde igraju u Subotici protiv Spartaka, a Partizan dočekuje Čukarički.

Prve utakmice igraju se danas, od 16.30 IMT u Loznici dočekuje Tekstilac i pokušaće da prekine niz od šest poraza, a dva sata kasnije u Gornjem Milanovcu Radnički 1923 biće domaćin Jedinstvu.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18 časova igraju u Subotici protiv Spartaka i žele da nastave niz pobeda i ostanu jedina neporažena ekipa u domaćem prvenstvu. Crveno-beli na prvom mestu na tabeli imaju 31 bod iz 11 utakmica, a u duel ulaze posle poraza od Monaka 1:5 u Ligi šampiona.

Spartak, koji je u prošlom kolu remijem protiv OFK Beograda prekinuo niz od tri poraza, zauzima 14. mesto sa devet bodova.

Fudbaleri Partizana igraju u subotu od 15.55 na svom terenu protiv Čukaričkog i žele da nastave niz od tri pobede. Crno-beli u utakmicu ulaze posle promene uprave i sa četvrtog mesta na tabeli uz 20 bodova iz 10 utakmica.

Čukarički je bez pobede u poslednje tri utakmice, odigrao je dve utakmice više od Partizana i ima bod manje na petom mestu.

Fudbaleri Mladosti iz Lučana igraju u nedelju od 20 časova u Nišu protiv Radničkog i pokušaće da pobede kako bi zadržali drugo mesto na tabeli. Mladost je vezala dve pobede i ima 25 bodova, a Radnički, koji je bez pobede u poslednje tri utakmice, zauzima sedmo mesto na tabeli sa 17 bodova uz meč manje.

OFK Beograd igra u subotu od 20 časova u Novom Sadu protiv Vojvodine i želi da prekine niz od dva remija kako bi zadržao korak za vodećima. OFK je treći na tabeli sa 24 boda, a Vojvodina ima 16 bodova na osmom mestu na tabeli.

Fudbaleri TSC-a igraju u nedelju od 19 časova u Kruševcu protiv Napretka, posle poraza od Legije 0:3 u Ligi konferencija, a Železničar u subotu od 18 časova u Pančevu dočekuje Novi Pazar, koji će pokušati da prekine niz od dva poraza.

Utakmice 13. kola Super lige Srbije:

IMT – Tekstilac (16.30)

Radnički 1923 – Jedinstvo (18.30)

Subota:

Partizan – Čukarički (15.55)

Spartak – Crvena zvezda (18.00)

Železničar – Novi Pazar (18.00)

Vojvodina – Novi Pazar (20.00)

Nedelja:

Napredak – TSC (19.00)

Radnički Niš – Mladost (20.00)

(Beta)

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com