Trener Totenhema Postekoglu: Izvanredna igra i zalaganje

Trener fudbalera Totenhema Ange Postokoglu izjavio je da su njegovi igrači pokazali izvanrednu igru i zalaganje na današnjoj utakmici protiv Mančester junajteda u kojoj je njegova ekipa pobedila 3:0.

„Mislim da smo odigrali izvanredno. Počeli smo utakmicu dobro, postigli odličan gol i verovatno je trebalo da postignemo još dva ili tri. Pritisak ih je onda preopteretio i dobili su crveni karton. Mislim da smo kontrolisali utakmicu dobro nakon toga. Neverovatno zalaganje svih naših momaka“, rekao je Postokoglu za Bi-Bi-Si (BBC).

Vezista Mančester junajteda Bruno Fernandeš dobio je direktan crveni karton u 42. minutu, zbog oštrog starta nad Džejmsom Medisonom.

„Crveni karton je bio posledica načina na koji smo ušli u utakmicu, stavili smo neverovatan pritisak na njih. Broj šansi koje smo stvorili, nismo im dozvolili da pređu polovinu terena. Odlično smo odigrali“, naveo je trener Totenhema.

Totenhem je osmi na tabeli sa 10 bodova.

„Ovo je naša četvrta uzastopn pobeda i mislim da smo ih zabeležili na različite načine, ali da smo uvek ostali verni našim principima i načinu na koji želimo da igramo fudbal. Ovo će nam pomoći da krenemo u dobru seriju. Mislim da su naši nastupi u ligi bili odlični cele sezone, ali da nismo dobro koristili te presudne momente. Naša igra je bila dobra, ali je bitno da pobeđujemo uz to, želimo da igrači misle da su nagrađeni za  zalaganje“, dodao je Postekoglu.

Totenhem će u narednom kolu Premijer lige igrati na gostujućem terenu protiv Brajtona, a pre toga će igrati u Mađarskoj protiv Ferencvaroša, u drugom kolu Lige Evropa.

(Beta)

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com