Sindikat Sloga: Ministar Momirović živi u nekoj drugoj dimenziji

Sindikat „Sloga“ poručio je danas ministru trgovine Srbije Tomislavu Momiroviću da živi u „nekoj drugoj dimenziji“ gde ima jaja po 11 dinara, jer ih u prodavnicama nema.

„Naši članovi su, poslednja tri-četiri dana, neumorno pretraživali trgovinske lance i nisu uspeli da pronađu jaje po toj ceni. Istina je, da su u jednom domaćem trgovinskom lancu koji promoviše akciju ‘Najbolja cena’ pronašli jaje koje košta 11,99 dinara, što, kako svi znamo, znači 12 dinara“, naveo je sindikat u saopštenju.

Kako su dodali, Momirović u „nesvakidašnjoj kampanji ‘Najbolja cena’, uverava da građani Srbije mogu preživeti na dnevnom obroku od dva jaja, dok on očigledno živi u nekoj drugoj dimenziji – onoj koju omogućava bogato i privilegovano poreklo“.

„Sloga“ je pozvala ministra da „umesto luksuznih naočara za virtuelnu realnost, a koje mu je omogućio njegov društveni status, konačno poseti oftalmologa i dobije naočare koje će mu pomoći da vidi stvarnu realnost“.

„Ako stvarno verujete u ono što izgovarate i zagovarate, pozivamo Vas da, mesec dana pred kamerama, svakodnevno konzumirate samo jedan obrok od dva jaja, kako bi nam pokazali koliko je ‘kvalitetan i nutritivan’ taj obrok. Kada završite, izađite u javnost i prikažite nam rezultate svoje ishrane (dijete) od dva jaja dnevno“, poručio je sindikat Momiroviću i naveo da u hotelu u vlasništu ministrove porodice omlet od tri jaja košta 690 dinara.

(Beta)

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com