Slavni glumac očajan zbog nestanka ćerke: Nećemo ništa pitati, samo nam je vratite

Glumac Donal Log na društvenim mrežama potražio je pomoć u pronalasku 16-godišnje kćeri Džejd koja je nestala pre nedelju dana i otada nije viđena.

„Ovo je moja kćerka Džejd. Jedna od mojih najdražih fotografija, nastala u nekim srećnijim vremenima. Volim sve ljude i upoznao sam ih gomilu, ali iskreno (potpuno pristrasno) nikad nisam upoznao ljubaznije, nevinije i draže dete od nje. Volim je i znam da su ona i njeno ‘pleme’ snažni (sreo sam se mnogo divnih ljudi zahvaljujući njoj), ali postoje neki grabežljivci koji se motaju oko njih znajući da imaju posla sa slatkim, nevinim dušama. Želimo te kući, Džejd. Ko god zna gde je ona, ko god da je trenutno sa njom – jasno je da je ovo postalo veliko i ludo. Mreža je bačena daleko i široko i, srećom, uključile su se ekipe iz FBI-ja i NYPD-ja i mnogi drugi. Poenta je u ovom, siguran sam da ste imali dobre namere da joj pomognete, ali siguran sam da sada vidite da je ta situacija veća nego što se mogli da predvidite. U redu je. Samo je vratite kući. Dopustite joj da stupi u kontakt sa mamom ili sa mnom, vratićemo je kući, sa zagrljajima, bez pitanja. Ako imate bilo kakve informacije o njoj javite se nama ili detektivu Frenku Liuciju. Postoji izlaz iz ove situacije za sve uključene. Obećavamo“, napisao je.

This is my daughter, Jade. It's one of my favorite photos of her taken from a happier time (thanks, Natasha Cotroneo). I…

Posted by Donal Logue on Saturday, July 1, 2017

Džejd je poslednji put viđena u popodnevnim satima 26. juna u Bruklinu, gde je trebalo da se nađe sa prijateljima.

Zvezdi serija „Gotham“, „Sinovi anarhije“ i „Vikinzi“ u potrazi se priključio i kolega Deni Teho koji je na Tviteru postavio snimak u kojoj moli sve koji znaju bilo šta o Džejd da se jave.

Snimkom se oglasila i Džejdina majka Kejsi, koja je dala da se nasluti da je moguće da je faktor koji je uticao na njen nestanak njena transrodnost i seksualna orijentacija, odnosno da je Džejd svojevoljno odlučila da ode.“Džejdina seksualna orijentacija ovde nije bitna. Bitno je samo da je to dete koje je nestalo. Njena priča je samo njena i ona će odlučiti kada je spremna da ispriča. Nije tvoja, nije moja, samo je njena. Samo želim da se vrati kući“, rekla je potresena majka u videu.

https://twitter.com/kaseykaseysmith/status/881648876029071360

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com