Naslovne strane za četvrtak, 24. oktobar 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka 24. oktobra pišu o većim ratama na kredite, manjem rodu jabuka, o situaciju u srpskoj diplomatiji i drugim temama.

BLIC – „Za krediti od 50.000 do 70.000 evra rata veća 5.000 dinara“, piše list. „Da li će goreti Amerika?“, o predsedničkim izborima u SAD.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da su učestale krađe na pruzi, u tekstu pod naslovom: „Dokle će lopovi da se igraju životima putnika“. „Zvezdini stranci su istrošeni“, piše list posle ubedljivog poraza od fudbalera Monaka.

DANAS – „Diplomatija u kandžama „burazerskih“ kadrova“, piše list. „Kusturica: Moja politika je uvek bila zaštita životne sredine“, kaže reditelj Emir Kusturica.

INFORMER – „Srbiju žele što pre u Evropskoj uniji“, piše list. Informer piše da „ruski i turski predsednik razmatraju odustajanje od dolara u međusobnoj trgovini“.

ALO – „Sprema se žestoki rat u opoziciji“, navodi list. „Jedno mesto u rudarstvu otvara četiri dodatna“, piše Alo.

KURIR – „Plata Pešiću 900.000 evra plus bonusi“, piše list. Kurir najavljuje posete visokih zvaničnika: „Tusk i Fon der Lajenova u Beogradu“.

NOVA – „Milan Radoičić naložio poslanicima da glasaju za izbor Vjose Osmani“, piše list. „Sa platom od 700 evra možete podići krediti od 69.000“, piše list.

POLITIKA – „Važno je da Beograd i Sarajevo sarađuju“, kazao je ministar vlade Srbije i predsednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić. „Rod jabuka manji za trećinu“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – „Na ledu pet ministara“, piše list o rekonstrukciji Vlade. „Bil Gejts poslednja šansa za Harisovu“, naslov teksta o predstojećim američkim izborima.

(Beta)

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com