Naslovne strane za nedelju, 28. jul 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 28. jul pišu o letnjim Olimpijskim igrama u Parizu, o obeležavanju godišnjice početka Prvog svetskog rata i o drugim temama.

BLIC – O nesreći u tržnom centru u beogradskom naselju Nova Galenika „Pao krov u tržnom centru, čudom izbegnuta tragedija“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o otvaranju „Srpske kuće“ u Parizu „Najbolje od našeg roda u srpskoj kući usred Pariza“. „‘Orlovi’ poleću, prete drim timu“, o nastupu srpskih košarkaša na letnjim Olimpijskim igrama u Parizu.

POLITIKA – Specijalni dodatak lista povodom godišnjice početka Prvog svetskog rata „110 godina od početka velikog rata“. „Vučić: Makron u Beogradu početkom septembra“, o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

KURIR – „Poslednji gorštak“, pusta lepota Srbije. List prenosi i Vučićeve reči „Srbiju ništa tako brzo ne ujededini kao sportisti“, da ćemo biti zadovoljni i sa deset medalja.

SRPSKI TELEGRAF – „Neka vidi planeta šta je ponos srpskog sveta“, Vučić otvorio velelepnu Srpsku kuću u Parizu. List piše i o sjajnom početku naših sportista na OI u Parizu, „Novak rivalu dao samo gem, Mikec kao prvi ušao u finale.

ALO – „Uhapšen silovatelj kod Novog groblja“. List prenosi i potresnu priču pevača Slaviše Vujića o novom teroru na Kosovu, „Albanci su mi zapalili kuću“.

(Beta)

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com