Naslovne strane za nedelju, 6. oktobar 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 6. oktobar pišu o poplavama u Bosni i Hercegovini, poseti predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Muhameda bin Zajeda Beogradu, investicionom kreditnom rejtingu koji je Srbija dobila, ratu na Bliskom istoku i drugim temama.

BLIC – „Sporazum o ekonomskom partnerstvu Srbije i UAE“ o poseti predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata Srbiji. Ministar finansija Siniša Mali u intervjuu za list „Srbija je ekonomski zdrava i trčaće još brže“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ubijeno više od 40.000 ljudi“ o posledicama rata na Bliskom istoku. List piše da je Srbija dobila investicioni kreditni rejting. „Pogibija ‘potekla’ iz divljeg kamenoloma“ o klizištima i poplavama u Bosni i Hercegovini u kojima je stradalo najmanje 16 osoba.

POLITIKA – Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević u intervjuu za list „Reforme javne uprave uslov za ulazak u EU“. „Ustavni sud usvojio žalbe kandidata za javne tužioce“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com