Naslovne strane za sredu, 11. avgust 2021. godine

 Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 11. avgust, pišu o epidemiološkoj situaciji u Srbiji, o požarima u Grčkoj u čijem gašenju učestvuju i vatrogasci iz Srbije, nedavno završenim Olimpijskim igrama i o drugim temama.

BLIC – „Divovska borba za svaku kuću, a bez prava na grešku“, o borbi protiv požara u Grčkoj. „Paklene vrućine još 10 dana, preko 30 i u septembru“, vremenska prognoza za predstojeći period.

POLITIKA – „Podele su duboke, moramo da živimo jedni s drugima“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom skandiranja na utakmici Novog Pazara i Partizana. „Novi talas korone teško može da se zaustavi“, o epidemiološkoj situaciji u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI – „Imotsku će nazvati po mučeniku iz Gline“, o incijativi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ulicu u Beogradu dobije Ljuban Jednak, Srbin koji je preživeo ustaški zločin u Glini 1941. i „Oluju“ 1995.

DANAS – „RTS se hvali da ima manje repriza od Bi-Bi-Sija“, o izveštaju koji je Javni servis Srbije podneo Skupštini Srbije. „Cene opet divljaju, novčanici sve prazniji“, o poskupljenjima u Srbiji i životnom standardu.

ALO – List piše da su turistima iz Srbije u Hrvatskoj otkazali smeštaj, koji su unapred zakazali „Hrvati ispalili srpske turiste“.

INFORMER – List piše da su srpski vatrogasci uspeli da se izbore sa velikim požarima na grčkom ostrvu „Srbi spasili Eviju“. O dolasku vaterpolo reprezentacije u Beograd, pod naslovom „‘Delfini’ plakali i pevali ‘A sad adio'“.

KURIR – List piše o dolasku vaterpolo reprezentacije u Srbiju nakon Olimpijskih igara i konferenciji za novinare na kojoj su se oprostili od sedmorice igrača.

SRPSKI TELEGRAF – List donosi poredjenje kliničke slike vakcinisanih i nevakcinisanih gradjana sa rendgenskom slikom pluća, pod naslovom „Zaražena pluća sa vakcinom i bez nje“.

(Beta)

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com