Naslovne strane za subotu, 17. decembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 17. decembar, najviše pišu o smrti bivšeg fudbalera i fudbalskog trenera Siniše Mihajlovića, o krizi na severu Kosova, i o drugim temama.

ALO – List naslovnu stranu posvećuje Siniši Mihajloviću: „Maestro, hvala ti za sve“.

BLIC – „Adio majstore“, o smrti fudbalskog trenera i bivšeg fudbalera Siniše Mihajlovića. List piše o novoj američkoj inicijativi za Kosovo „Prvo ekonomsko povezivanje, pa onda pomirenje“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Opaka bolest isekla krila fudbalskom bombarderu“, o preminulom fudbaleru i treneru Siniši Mihajloviću. List piše da izbegli Rusi i Ukrajinci u Srbiji mogu dobiti državljanstvo „Lakše do pasoša ko ima firmu“.

DANAS – Analiza nacrta novog Zakona o unutrašnjim poslovima: „Policiji odrešene ruke da guši mirne proteste“. Vojni analitičar Aleksandar Radić o ratu u Ukrajini: „Dobrovoljci iz Srbije ulaze i u redovne jedinice ruske vojske“.

INFORMER – O smrti bivšeg fudbalera i trenera, pod naslovom „Zbogom Siniša“. O finalu Svetskog fudbalskog prvenstva koje se održava u nedelju: „Mesi ili Mbape“.

KURIR – List donosi analizu „šta može da donese aktivno učešće Rusije u rešavanju kosovske krize“.

NOVA – O smrti Siniše Mihajlovića: „Živeće legenda o levici momka iz Borovog Sela“. „‘Torlakove’ zastarele vakcine završe kao medicinski otpad“, list piše da je tom institutu vraćeno 4.600 vakcina iz Leskovca.

POLITIKA – List piše da diplomatski specijalci dolaze u Beograd: „Zapad žuri da uvuče Balkan u svoju orbitu“. „Kurti nastavlja teror nad Srbima“, o krizi na severu Kosova.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Zašto ćutite“, list piše: „Iz Brisela niko da se oglasi na progon Srba“.

(Beta)

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com