Ovo nikada ne bi trebalo da nosite u torbici: Donosi finansijsku nesreću

Verovali ili ne, sadržaj vaše torbice može da utiče na vašu finansijsko stanje. Feng šui, drevna kineska veština energetskog balansiranja, savetuje da izbegavate određene predmete u tašni pošto mogu da privuku finansijske nedaće. Pitate se šta bi trebalo da uklonite iz tašnice da bi bogatstvo slobodno moglo da teče?

Evo šta nikada ne bi trebalo da nosite u torbici.

1. Rasuti novac je znak haosa

Rasuti novac u torbici, u obliku novčića ili novčanica, simbolizuje finansijski haos i privlači siromaštvo. Novac uvek treba uredno presavijati i čuvati u novčaniku, jer to odražava poštovanje i brigu o finansijama. Prema feng šuiju, novac koji se slobodno kotrlja u vašoj torbici simbol je starih problema i nepotrebnih briga koje koče vaš finansijski napredak. Ako želite da privučete obilje, novčanik mora biti organizovan i posvećen isključivo novcu i bankovnim karticama.

2. Stari računi i nepotrebni papiri kao energetski vampiri

Stari računi, nepotrebne kartice i dokumenti koji se nakupljaju u vašoj torbici simbolizuju prošlost i stvaraju energetske blokade. Prema feng šuiju, to privlači energiju plaćanja i finansijskih obaveza, što može dovesti do finansijskih problema. Preporučljivo je da račune i dokumente čuvate odvojeno, na primer u posebnoj fascikli ili fioci, kako bi novčanik služio svojoj osnovnoj nameni.

3. Beskorisni predmeti donose lošu sreću

Polomljeni ruževi, stari suveniri ili nepotrebne drangulije deluju kao energetski vampiri i oduzimaju pozitivnu energiju iz vaše tašne. Takvi predmeti su povezani sa negativnim emocijama i sećanjima, što može doneti nesreću i blokirati protok finansijske energije. Uverite se da je vaša torbica organizovana i ispunjena stvarima koje imaju pozitivno značenje.

4. Odabir prave boje i pribora

Boja torbice i novčanika ima značajan uticaj na privlačenje novca. Feng šui preporučuje boje kao što su crvena, zlatna, plava i zelena da simbolizuju bogatstvo, strast, stabilnost i rast. Pored toga, u svoju torbu možete dodati kristale kao što su citrin i pirit, koji deluju kao pojačivači energije i simbolizuju bogatstvo

5. Tašna kao simbol finansijskog statusa

Uređenost vaše torbice direktno utiče na vašu finansijsku situaciju. Ako vam je torbica haotična i preteška, to simbolizuje terete i brige koje nosite sa sobom. Torba treba da bude kvalitetna, izdržljiva i ne preteška. Takođe, nikada ga ne stavljajte na pod, jer se veruje da će tako novac pobeći od njega.

6. Redovno energetsko čišćenje

Praksa redovnog čišćenja torbe, uključujući i energetsku, ključna je za održavanje pozitivne energije. Koristite tamjan, eterična ulja ili energetske kristale da biste uklonili ustajalu energiju i osvežite prostor da biste privukli nove mogućnosti.

Organizacija torbi nije samo stvar praktičnosti, već i energetskog balansa. Ako želite da privučete novac i bogatstvo u svoj život, pobrinite se da vaša torbica simbolizuje red, stabilnost i pozitivnu energiju.

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com