Partnerstvo Adria Medai Group i Wireleš media Sistem

BEOGRAD – Vodeća regionalna medijska kompanija Adria Media Group i Mondo Inc, deo tehnološke kompanije Wireleš media Sistem, u saradnji sa investicionom kompanijom Roda grupa, ostvarile su strateško partnerstvo.

Kako je saopštila redakcija „Kurira“, koji je u vlasništvu Adria Media Grupe, partnerstvo dveju kompanija stvoriće jedinu medijsko tehnološku platformu na prostoru jugoistočne Evrope.

Time će se, kako se dodaje, upotpuniti prisustvo Adria Media Grupe na tržištima BiH i Crne Gore, gde je Wireleš media sistem već godinama prisutan.

Liderska pozicija Adria Media Grupe u segmentima dnevnih novina, digitalnih media i magazinskih izdanja od sada je osnažena tehnologijom kao bazom za razvoj televizijskog sadržaja, navodi se u saopštenju.

Predsednik Roda Grupe Aleksandar Rodić, kako je saopšteno, ističe da Adria Media Grupa, kao vodeća medijska kompanija na prostoru zapadnog Balkana, uspešno nastavlja svoju viziju razvoja i otvara novu fazu razvoja, transformacijom Adria Media Grupe u medijsko-tehnološku kompaniju.

Predsednik i CEO Adria media grupe Igor Žeželj navodi da Mondo Inc, deo vodeće tehnološke kompanije Wireleš media na području zapadnog Balkana, „sa višegodišnjim prisustvom u medijskoj industriji kroz razvoj naprednih rešenja za značajne klijente, poput United grupe i Telekoma Srbije, Adria Media Grupi donosi novi tehnološki talas“.

Prema njegovim rečima, kaže se u saopštenju, cilj je nastavak impresivnog rasta kompanije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com